суббота, 23 февраля 2013 г.

Перші в області...

22-23 лютого в м. Кіровограді пройшли спортивні ігри з тенісу настільного серед міст та районів області. Учасників змагань гостинно зустріла прекрасно обладнана сучасними тенісними столами (5+2), спеціальним покриттям на підлозі та просто доброю атмосферою школа настільного тенісу (власник Луценко С.Л.) разом з головним суддею обласних змагань Янковим Є.П. В цьому році захищати честь своїх районів та міст прибуло більше 75 учасників, визнаних кращими на сьогоднішній день у себе в містах та районних центрах.

Змагання урочисто розпочались вітальним словом Ліподата І.П. - завідувача сектором фізичної культури та спорту управління фізичної культури та спорту Кіровоградської облдержадміністрації.

Обласні змагання транслюватимуться на одному з обласних телеканалів
Водночас пройшло оголошення результатів ігор серед міст області (вони пройшли до офіційного відкриття змагань), в яких І місце вибороли спортсмени обласного центру - міста Кіровоград. 
ІІ місце дісталось тенісистам м. Знам'янки.

Головний суддя змагань Янков Є.П.  традиційно ознайомив із системою проведення обласних спортивних ігор та результатами жеребкування. 
Змагання між чоловіками проходили на п'яти професійних тенісних столах в трьох підгрупах до визначення усіх місць.


Паралельно проходили змагання між жінками на двох столах (на жаль, спеціальне покриття на підлозі тут було відсутнє, але тенісні столи - чудові ) .


На другий день спортивних ігор, в День захисника Вітчизни, головний суддя Янков Є.П. привітав учасників змагань зі святом, побажавши перемоги найкращим.

Розпочались стикові матчі...
А вже незабаром визначались переможці змагань серед жінок, одна з яких  - наша Осипенко Тетяна (м. Помічна) - КМС з настільного тенісу.

З рахунком 2:0, впевнено обігравши свою досить імениту суперницю зі Світловодського району Мозгову Марину, Тетяна стала переможницею обласних спортивних ігор з настільного тенісу 2013 року, принісши в скарбничку району максимальну кількість очок.

Осипенко Тетяна - переможець обласних змагань
 Серед чоловіків доля переможця вирішувалась в поєдинку між неодноразовим переможцем та призером обласних змагань Тридухом Ігорем та  Філіповим Василем - досвідченим тенісистом з Олександрійського району.

Суддя матчу - бронзовий призер турніру - Пересунько Олег (Долинський район)
А вже незабаром перемогу святкував минулорічний переможець - Тридух Ігор (Кіровоградський район), вигравши вирішальний  поєдинок з рахунком 3:1.

Відео фіналу можна подивитись за адресою http://www.youtube.com/watch?v=KzFhvROKrqI

 В загальному підсумку серед районів області місця розподілились так:

 І місце - Добровеличківський район 

Переможцями  обласних ігор стала наша команда у складі Осипенко Тетяни, Шинкарука Мирона, Грязнової Аліни, Чкадуа Руслана та Русєва Олександра. 

Команда-переможець зі своїм представником Анною Орловською 

ІІ місце - Бобринецький район;

ІІІ місце - Світловодський район.

Між тенісистами обласних змагань гаряче проходило обговорення теми проведення обласної ТОП - 16 серед районів та міст області. На загальне переконання даний турнір послужить уже в близькому майбутньому швидкому та якісному зростанню популярності олімпійського виду спорту в області та районах.  А в кінцевому підсумку - принесе немало користі державі та суспільству в цілому...
Впевнені, що обласне Управління фізкультури та спорту прийме до уваги наші побажання і вже в недалекому майбутньому ми матимемо можливість спостерігати за захоплюючими зустрічами кращих тенісистів районів не тільки на обласних, а й на всеукраїнських змаганнях на ще вищому рівні...

Інформацію про обласну спартакіаду з настільного тенісу можна отримати, відвідавши сайт http://www.ukr.net/news/peremozhcjami_oblasno_spartak_adi_z_nast_lnogo_ten_su_stali_komandi_k_rovograda_ta_dobrovelichk_vskogo_rajonu-18742108-1.html

Подивитись відео фіналу можна за адресою:  http://www.youtube.com/watch?v=KzFhvROKrqI



Комментариев нет:

Отправить комментарий