среда, 25 декабря 2013 г.

Районні змагання з НТ серед ЗНЗ та ПНЗ.

Сьогодні, 25 грудня, на базі ДЮСШ  (директор Стоян О.І.) серед школярів пройшли командні змагання з наймасовішого ігрового виду спорту в  нашому районі  - настільного тенісу . На змагання прибула рекордна кількість учасників - 19 команд від загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, що є показовою тенденцією вибору учнівською молоддю саме настільного тенісу як всебічно розвивального та доступного у більшості шкіл району.


Перед учасниками змагань виступив Личко В.М., методист відділу освіти, молоді та спорту, привітавши усіх присутніх з останніми в цьому календарному році спортивними змаганнями серед школярів. Настільний теніс є самим масовим та популярним у нашому районі серед школярів (у світі - другий за популярністю), про що свідчить динаміка збільшення кількості команд з року в рік. А це свідчить про більш здорову молодь нашого району у майбутньому.
Головний суддя змагань Шинкарук М.Ф. приєднавшись до привітань та побажань виступаючого, оголосив  результати проведення жеребкування. Сіяними в цьому році стали кращі чотири команди з попереднього року: Добровеличківська ЗШ І-ІІІ ступенів, Миколаївський НВК, Юр'ївська ЗШ І-ІІ ступенів (ЦДЮТ) та Помічнянська ЗШ І-ІІІ ступенів №3. Названі команди і утворили чотири підгрупи, в кожній з яких зустрічі проходили за коловою системою.

    

       
Майже три годиних в безкомпромісних поєдинках визначались фіналісти змагань. 
А вийшли до фіналу наступні команди:
ЦДЮТ (Юр'ївська ЗШ І-ІІ ступенів) - (поза заліком);
Добровеличківська ЗШ І-ІІІ ступенів №1;
Помічнянська ЗШ І-ІІІ ступенів №3;
Дружелюбівська ЗШ І-ІІІ ступенів;
Червонополянська ЗШ І-ІІІ ступенів.

Фінальні поєдинки, як завжди, проходили найбільш видовищно і яскраво, адже тут зустрічались самі достойні, самі сильні розумом, характером та духом.
А незабаром визначились і призери турніру.
Команда ЦДЮТ, яка пройшла до фінальної частини змагань поза конкурсом, вигравши усі свої поєдинки і у груповій, і у фінальних частинах, зайняла почесне перше місце (третя ракетка навіть не зіграла жодного разу - не було потреби).

Перше місце серед ЗНЗ зайняла команда Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ступенів (№1)

Друге та третє місця зайняли відповідно команди Помічнянської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 та Червонополянської ЗШ І-ІІІ ступенів.
Ось вони - всі призери змагань з настільного тенісу в командному заліку:

Наступні змагання серед школярів будуть особистими і пройдуть 10 січня 2014 року. За їх результатами визначатиметься склад команди, яка захищатиме честь району на обласних змаганнях, що пройдуть в м. Кіровограді...

Вітаю  з наступаючими новорічними святами усіх прихильників настільного тенісу та гостей сайту!!!

Повідомлю (або нагадаю), що з 10 по 12 січня 2014 року проде щорічний турнір найсильніших тенісистів планети (GAC GROUP 2013 ITTF World Tour Grand Finals, Dubai, UAE , Jan 9 - Jan 12 , 2014), який можна буде переглядати і в онлайні в тому числі на сайті: http://www.ittf.com/ittv/

До нових зустрічей!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий