пятница, 4 января 2013 г.

Змагалися школярі району

Районні змагання з настільного тенісу серед шкільних команд  пройшли 4 січня на базі Добровеличківських  ЗШ І-ІІІ ступенів №1 та ДЮСШ.
Цього року рівень своєї майстерності змогли продемонструвати команди з 12 шкіл району. 


З вітальним словом перед учасниками турніру виступив методист відділу освіти Личко В.М.
Головний суддя Шинкарук М.Ф. ознайомив присутніх з порядком проведення змагань.
Поділившись згідно жеребкування, з врахуванням сіяних – минулорічних перших 4 команди, на 4 підгрупи,  ігри в кожній з них  пройшли за коловою системою, де і визначились фіналісти цьогорічних змагань. 


Переможці підгруп, вийшовши у фінальну частину,  за коловою системою провели вирішальні зустрічі за тенісними столами в ДЮСШ, де і були визначені призери турніру. 
Перше місце зайняла команда з Добровеличківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів, в складі якої: Козинець Олександр, Яковенко Ярослава та Кривохиж Григорій.


Друге місце виборола команда Помічнянської ЗШ І-ІІІ ступенів №3  ( Фіськов Роман, Ватагіна Людмила та Свінцов Станіслав).


Третє місце дісталось команді Миколаївської ЗШ І-ІІ ступенів (Капель Олександр, Андрусішина Тетяна та Шатненко Сергій).


Призери турніру нагороджені грамотами відділу освіти Добровеличківської РДА  (начальник Силенко Л.В.).
Особисті змагання серед школярів, за результатами яких буде визначено якісний склад команди (2+2) від Добровеличківського району на обласні змагання, проведуться пізніше, про що буде додаткове оголошення.

P.S. Команда Юр'ївської школи, яку представляють вихованці ЦДЮТ (директор Завалко Л.О.) легко здолавши своїх суперників по підгрупі, вперше за всі роки проведення таких змагань сенсаційно не потрапила до трійки призерів, зупинившись лише на четвертому місці. Пояснення цьому є, але все ж ... 


В свій час команда цієї ж школи в складі Орловського Павла, Косач Олени та Стецика Івана легко стали переможцями таких же змагань. Що цікаво - третя ракетка команди Стецик Іван  жодного разу тоді так  і не зіграв - перемогу забезпечили перші два учасники команди, вигравши усі свої зустрічі.
А в 2011 році ця ж Косач Олена, уже студентка Кіровоградського педагогічного університету, стала чемпіонкою обласних змагань серед дівчат, вигравши усі поєдинки в особистих зустрічах. За три роки до цього Олена стала також чемпіонкою області  у складі команди від Добровеличківського району.

(нагородження проводить головний суддя обласних змагань Янков Є.П.)
До наступних зустрічей...

Комментариев нет:

Отправить комментарий