среда, 26 августа 2015 г.

До Дня Незалежності України

Вітаючи нашу країну з Днем Незалежності, відділ освіти, молоді та спорту (начальник Силенко Л.В.) організував та провів  для прихильників настільного тенісу нашого району спортивні змагання на базі ДЮСШ (директор Стоян О.І.)
Цього чудового дня позмагатися, показати себе та подивитись на інших прибуло 17 любителів малої ракетки з Добровеличківки, Помічної, Василівки, Олександро-Завадського та гостя нашого району з м. Долинки.
Перед учасниками змагань виступив Шинкарук М.Ф. - головний суддя змагань, привітавши усіх зі святом від себе та організатора змагань, побажавши добра, миру, злагоди, приємних емоцій та подальшого удосконалення майстерності у вибраному виді спорту...
Максименко В. П., голова Аграрної партії України в нашому районі, приєднався до привітань та побажань всього найкращого країні та її громадянам, зокрема в Добровеличківському районі, запевнивши, що його партія опікуватиметься спортом  у нашому районі і в підтвердження сказаного повідомив, що призери цих змагань будуть матеріально винагороджені від Аграрної партії України.
За результатами змагань всі учасники були поділенні на три підгрупи, в кожній з яких усі зустрічі проходили за коловою системою до двох пермог.
Перші два місця з кожної підгрупи, утворивши шестірку найсильніших, за коловою системою визначали між собою призерів та переможця турніру.
Втішний приз між собою розігрували цього дня і ті, хто з тих чи інших причин зайняли шості місця у своїх підгрупах. А його переможець мав можливість поборотись за третє місце в турнірі...
Змагання розпочались...








До фінальної частини вийшла шестірка найсильніших цього дня:
Шинкарук М., Пантілєєв В., Кулик С., Пантілєєв О., Козинець М., Ситник С.
Фінальні зустрічі пройшли за коловою системою, які і визначили призерів турніру:
І місце – Шинкарук Мирон (смт. Добровеличківка)
ІІ місце – Козинець Микола (м. Долинка);
ІІІ місце – Кулик Сергій (м. Помічна).

Усі призери були нагороджені грамотами та медалями відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської райдержадміністрації.
Голова Аграрної партії України нашого району Максименко В.П. приємно привітав усіх призерів матеріальною винагородою, яка також дісталася і переможцю очних протистоянь – Каверіну Дмитру ( с. Василівка).


Комментариев нет:

Отправить комментарий