суббота, 1 апреля 2017 г.

Відкритий турнір пам'яті М. Климчука

1 квітня 2017 року ДЮСШ Добровеличківки радо вітала свої гостей з інших регіонів нашої країни та області зокрема на черговому відкритому турнірі з настільного тенісу, присвяченого пам'яті М.М. Климчука.


16 рік поспіль у нашому районі в першу суботу квітня проходить  цей турнір. А організовує його дружина М. Климчука Наталія Миколаївна зі своїми дітьми Олександром, Олею та внуком Арсеном за постійної та надійної підтримки свого улюбленого зятя і спонсора змагань Фучижи Петра Вікторовича.
Цього року на турнір завітали прихильники малої ракетки з м. Кропивницького, м. Саврані (Одеської області), м. Помічної, м. Долинської, смт. Благовіщенська, смт. Вільшанки, смт. Новоархангельська, с. Дружелюбівки та с. Василівки.


Перед учасниками турніру з привітаннями та побажаннями виступили головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Орловська А.А. та дружина Миколи Михайловича - Климчук Наталія Миколаївна. Як завжди, промова Наталії Миколаївни була яскравою, чуттєвою та патріотичною, завершена чудовим віршем нашого українського поета-пісняра Вадима Крищенка, а тому була підтримана бурхливими оплесками  учасників та гостей турніру.


далі буде...

Комментариев нет:

Отправить комментарий