пятница, 8 марта 2013 г.

Бобринець набирає обертів...

Пригадуючи результати нещодавніх обласних змагань з настільного тенісу серед школярів та дорослих, неможливо не помітити той факт, що обидві команди Бобринецького району зайняли ІІ місця. Ці показники свідчать, як мінімум, про підвищену увагу до обраного олімпійського виду спорту зі сторони самих тенісистів, а, можливо, і керівництва району. Для отримання таких результатів потрібен комплексний підхід: і добрі спеціалісти, і матеріальна база (приміщення, професійні або напівпрофесійні тенісні столи, професійні ракетки та інший інвентар), і велике бажання та готовність самовіддано тренуватись самих спортсменів.
Мене це підштовхнуло до пошуку в інтернеті відповідей на свої питання...

А отримана інформація і порадувала, і трошки розчарувала. Порадувала тому, що настільний теніс в цьому районі отримує належну увагу і, як результат - підвищується рівень  майстерності тенісистів нашої області в оволодінні цим непростим видом спорту. В свою чергу, це впливає на всю картину рівня обласних змагань, а як наслідок - на розвиток настільного тенісу в цілому.
Невелике розчарування - тому що, на мою думку, не все можливе для якісного підтримання настільного тенісу у нас в районі зроблено для подальшого удосконалення майстерності вже існуючих тенісистів та  виховання нових (навіть  при теперішній інфраструктурі). Адже нових тенісистів не так швидко підняти до рівня достойної конкуренції в області.

Якщо комусь цікаво дізнатись, яку саме інформацію я отримав, зайдіть на сайт Бобринецької райдержадміністрації (спорт) http://www.bobr-rda.com.ua/page14.html.

 Майбутні віце-чемпіони області, готуючись до обласних змагань, підвищували рівень своєї майстерності в сусідній, Миколаївській області. Тут  школярі Бобринецького району приймали участь у регіональному Всеукраїнському турнірі з настільного тенісу (м. Вознесенськ), який проходив у січні 2013 року.

Шинкарук Ярослав на Всеукраїнських змаганнях у Вознесенську, 2007 рік  
Будемо вірити в краще настільного тенісу у нас в районі уже в недалекому майбутньому. Які саме люди нашого району в цьому допоможуть - я обов'язково повідомлю..

Комментариев нет:

Отправить комментарий