пятница, 1 марта 2013 г.

Команда школярів - третя в області...

 1 березня 2013 року в приміщенні Кіровоградської ДЮСШ №3 було дано старт шостій обласній  Спартакіаді серед школярів. Першим видом програми Спартакіади стали змагання з настільного тенісу. Наша команда була представлена призерами районних відбіркових змагань: Козинцем Олександром (Добровеличківська ЗШ №1) , Чередник Інною (Юр’ївська ЗШ) , Ватагіною Людмилою   (Помічнянська ЗШ №3) та Шатненком Сергієм (Миколаївська ЗШ) .
Один із самих популярних в області турнірів назбирав 18 команд (2+2) з різних районів Кіровоградщини.
 Всі учасники були розподілені на дві підгрупи по 18 в кожній, і мали змогу виборювати командну першість за «швейцарською системою».
Спочатку першість розіграли дівчата. Зазнавши по одній поразці, Ватагіна Людмила та Чередник Інна, впевнено перемогли в наступних шести зустрічах і зайняли обидві треті місця в своїх підгрупах. Це дало їм змогу розіграти між собою 5-6 місце в загальному заліку.

Чередник Інна - V обласне місце
Нагородження проводить начальник відділу обласного управління з фізичного виховання та спорту МОН України Панкул Валентин Іванович.
Ватагіна Людмила - VI обласне місце

У юнаків Козинець Олександр впевнено здолав своїх суперників і дійшов до фіналу у своїй підгрупі, де поступився майбутньому переможцю змагань. А у стиковій зустрічі за третє місце не залишив жодних шансів своєму супернику.

Козинець Олександр - III обласне місце
Останнім розпочинав свої виступи дебютант таких змагань Шатненко Сергій, зазнавши поразки у першій зустрічі, далі здобув чотири впевнені перемоги і став четвертим у своїй підгрупі.

Шатненко Сергій - VIII обласне місце
Таким чином збірна команда Добровеличківського району показала другий результат серед районів області, пропустивши вперед команду Бобринецького району.
У фіналі наші земляки змогли чинити гідний опір команді-переможниці змагань з міста Кіровограда поступившись з рахунком 2:1.
А в наступному поєдинку вчинили справжній розгром збірній команді з міста Олександрія, перемігши її з рахунком 3:0.
У підсумку команда Добровеличківського району зайняла третє місце, що стало ще одним підтвердженням високого рівня майстерності наших юних тенісистів.

В історію обласної спортивної Спартакіади великими літерами вписано:

ІІІ місце - для команди Добровеличківського району.

Личко В.М. та команда-призер області

ІІ місце - для команди Бобринецького району.

І місце - для лідера настільного тенісу в області - команди міста Кіровоград!!!

Участь збірної команди Добровеличківського району в обласних змаганнях з настільного тенісу стала можливою завдяки матеріальній допомозі генерального директора ТОВ «Згода», депутата обласної ради Соловчука І.М. 

Команди школярів та дорослих довели, що настільний теніс у нашому районі дійсно на правильному шляху.
Але може бути і ще краще, якщо планам розвитку олімпійського виду спорту в районі ніщо і ніхто не зашкодить.
( Використано матеріал із сайту http://vodv.at.ua/news/vitaemo_peremozhciv_oblasnikh_zmagan_z_nastilnogo_tenisu/2013-03-03-77)

Оскільки обласна Спартакіада зібрала на змагання всього близько 100 учасників, то місця в ДЮСШ №3 в достатній кількості не вистачало. Але я глибоко переконаний в тому, що це ніяким чином не повинно вплинути на кількісний склад (2+2) кожної з команд від районів в майбутньому.

Хто працює - той обов'язково зустрічається з робочими проблемами. І тільки сильні вирішують їх успішно. Я впевнений, що саме такі люди працюють в  обласному управлінні з фізичного виховання та спорту МОН України. І держава у нас сильна...

Інформацію про результати проведення спартакіади серед школярів також можна отримати на інформаційному порталі Кіровоградщини http://gre4ka.info/sport/2594-u-kirovohradi-vyznachyly-krashchykh-tenisystiv-oblasti-pomizh-shkoliariv

Комментариев нет:

Отправить комментарий