суббота, 9 февраля 2013 г.

Змагалися райони...

Сьогодні в Добровеличківській ДЮСШ пройшли міжрайонні змагання з настільного тенісу з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В цьому році на турнір запрошено Новоукраїнський, Вільшанський райони та наш - Добровеличківський. Таким чином на змаганнях прийняли участь три команди. Склад команди - 2 учасники без обмежень у віці.  Систему проведення змагань схвалено усіма учасниками команд - А*А, В*В, АВ*АВ, де А - перша ракетка , В - друга ракетка  команди.
 Наш район представляли Чернишов Віктор та Шостак Василь. Новоукраїнський - Цертій Анатолій та Лихоліт Валентин. Вільшанський - Владов Валерій та Лавросенко Анатолій.

Першими грали гості  - команди Новоукраїнського та Вільшанського районів. Вболівальники  підтримували своїх членів команди неголосними вигуками та оплесками, що додавало ігрокам  сил та впевненості у своїх діях.

Уже після одиночних зустрічей рахунок став 0:2 на користь Вільшанського району. У парній зустрічі боротьби було більше, але і тут перемогу святкувала та ж команда.

Загальний рахунок 0:3 на користь команди Вільшанського району.
Другий тур розпочався із гри команд Добровеличківського та Вільшанського районів.
Після одиночних зустрічей рахунок став 1:1.

Доля матчу тепер залежала від парної зустрічі. Вже незабаром в напружених за змістом та рахунком іграх визначився переможець. І ним, на загальну радість більшості вболівальників, стала наша команда, перемігши із загальним рахунком 2:1.

В останньому турі зустрілись команди Новоукраїнського та Добровеличківського районів, де з загальним рахунком 1:2 перемогу отримала знову наша команда.

За підсумками змагань:
І місце посіла команда Добровеличківського району;
ІІ місце - команда Вільшанського району;
ІІІ місце - команда Новоукраїнського району.
Команди нагороджені  медалями та дипломами за підписами В. Кондратьєва  та О. Глови.

 За ініціативою учасників змагань з інших районів  було досягнуто домовленості  на наступний рік розширити та поглибити якість зустрічей в настільному тенісі (дуже популярній грі в радянські часи) та провести їх у форматі: А:А, В:В, А:В,В:А, АВ:АВ. Це привнесе в командний дух тільки позитив та допоможе визначити дійсно найсильнішу команду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий