четверг, 7 февраля 2013 г.

Відібрані кращі...

 Сьогодні в Добровеличківській ДЮСШ (директор Стоян О.І.) пройшла особиста першість з настільного тенісу серед школярів нашого району. Як анонсувалось - на змагання прибули кращі в районі на сьогоднішній день: 14 юнаків та  5 дівчат (із-за різних об'єктивних причин деякі прихильники малої ракетки не змогли прийняти участь в змаганнях).
Традиційно перед учасниками першості виступив Личко В.М. - методист відділу освіти, молоді та спорту, привітавши учасників змагань та оголосивши мету проведення відбіркового туру.
 Головний суддя змагань - Шинкарук М.Ф. ознайомив усіх присутніх  з системою проведення змагань.
З побажаннями перемог та спортивної удачі на трьох тенісних  столах розпочались поєдинки за коловою системою у дівчат та юнаків (в трьох підгрупах).

Ігри за участю сильних та приблизно рівних суперників завжди проходили більш цікаво та емоційно.
 Бажання показати якомога кращі результати вимагало застосовувати увесь потенціал  інтелекту та характеру, техніки та тактики, стратегії гравців та їх сили волі. А уміння керувати своїми емоціями часто ставало визначальним у боротьбі рівних за силою суперників (настільний теніс навчає своїх прихильників не тільки цим, таким необхідним у житті якостям).
Незабаром серед дівчат визначились призери змагань:
І місце - Чередник Інна (учениця Юр'ївської ЗШ І-ІІ ступенів, гуртківець ЦДЮТ);
ІІ місце - Ватагіна Людмила (учениця Помічнянської ЗШ І-ІІІ ступенів №3);
ІІІ місце - Грязнова Аліна  (учениця Юр'ївської ЗШ І-ІІ ступенів, гуртківець ЦДЮТ). 

Ще азартніше визначались призери змагань серед юнаків.

Мінімальні розміри залу - 7,7м*4,5м
(прохолода в залі заставляла рухатись інтенсивніше)
У фінальну частину змагань серед юнаків вийшли: Чібірашвілі Богдан, Сидор Віталій, Козинець Олександр, Шатненко Сергій, Кривохиж Григорій, Савенко Андрій.
Колові зустрічі принесли фіналістам радість перемог та гіркоту поразок. Комусь - нагорода за старання та працелюбність, іншим - поштовх для подальшого удосконалення у вибраному олімпійському виді спорту.
А призерами особистої першості серед юнаків стали:
І місце - Козинець Олександр (учень Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ступенів №1);
ІІ місце - Шатненко Сергій (учень Миколаївської ЗШ І-ІІ ступенів);
ІІІ місце - Кривохиж Григорій (учень Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ступенів №1).


 Усі призери змагань нагороджені дипломами відділу освіти, молоді та спорту (начальник Силенко Л.В.).
 Юнаки та дівчата, які зайняли І та ІІ місця, є кандидатами в районну команду (2+2) на участь в обласних змаганнях з настільного тенісу серед школярів, які пройдуть вже 1 березня. Тож доброї підготовки, а ще кращих результатів нашим тенісистам у Кіровограді.

 Усі призери змагань запрошені на відбірковий тур змагань серед дорослих, який пройде   в оновленій будівлі ДЮСШ 16 лютого, напередодні обласної спартакіади серед районів та міст області, яка пройде вже 22-23 лютого в м. Кіровограді



Комментариев нет:

Отправить комментарий