суббота, 8 декабря 2012 г.

До Дня Збройних Сил України.
 Останні в цьому календарному році районні змагання з настільного тенісу пройшли на базі ДЮСШ (директор школи - Стоян О.І.). Цього разу до складу учасників змагань увійшли тенісисти Помічної, Добровеличківки, Юр'ївки та Тернового. Причому разом з чоловіками виступила і представниця прекрасної статі - Драпак Аліна (с. Тернове). На жаль, юр'ївські дівчата-тенісистки не змогли прийняти участь в зв'язку з відсутністю необхідного транспорту.  


Поділившись згідно організованого за особливою системою жеребкування на три підгрупи, тенісисти провели по 3-4 гри в кожній підгрупі за коловою системою. По два кращих - вийшли до фінальної частини, де за коловою системою і були розіграні призові комплекти медалей та дипломи.
За підсумками змагань до трійки призерів увійшли  прихильники настільного тенісу відповідно від Добровеличківки, Юр'ївки та Помічної: 

І місце - Шинкарук Мирон (смт.Добровеличківка);
ІІ місце - Чкадуа Руслан (с. Юр'ївка);
ІІІ місце - Цьома Владислав (м. Помічна).

Переможець та призери змагань нагороджені медалями та грамотами за підписами голови районної організації ветеранів України В. Кондратьєва  та директора РЦФЗН "Спорт для всіх" О. Глова.
P.S. Хотілося б, щоб надалі не виникало неузгодженостей щодо часу та місця проведення районних змагань з настільного тенісу, оскільки це не сприяє популяризації цього захоплюючого та, без сумніву, дуже корисного, як для молоді, так і старшого покоління, ігрового олімпійського виду спорту...

Комментариев нет:

Отправить комментарий