суббота, 8 сентября 2012 г.

До дня фізичної культури та спорту в Україні







На жаль, з незалежних від мене причин, змагання 8 вересня на базі ДЮСШ не відбулися. Але на сьогоднішній день появились серйозні підстави вважати, що настільний теніс нашого району отримає новий поштовх до подальшого розвитку. Поживемо - побачимо...

На день фізичної культури та спорту районною державною адміністрацією було проведено  вітання призерів та переможців обласних змагань. За зайняте друге місце в обласних змаганнях було нагороджено учнів Помічнянської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 Димкова Романа та Русєва Олександра, а також учениць Юр'ївської ЗШ І-ІІ ступенів Грязнову   Аліну та Чередник Інну (гуртківців ЦДЮТ) - членів районної команди з настільного тенісу серед школярів, які представляли центр України на обласних змаганнях в м. Кіровограді.
(на знімку: нагородження проводить голова  Добровеличківської РДА Яременко О.П.)

Нагороджено також ветерана настільного тенісу нашого району, багаторазового учасника обласних змагань - Глухова Віктора Станіславовича.

На 22 вересня Кондратьєв В. Г. організовує змагання до Міжнародного дня людей похилого віку. Більш детальна інформація про це - пізніше.
(матеріал оновлено)

Комментариев нет:

Отправить комментарий